Behandlinger


Massage


Fysiurgisk massage er en dybdemassage, der virker ved at jeg gennemarbejder musklen i hele dens længde (fra udspring til hæfte). Jeg bruger forskellige massageteknikker til at gennemarbejde muskulaturen, både på overfladen og i dybden ligesom jeg blødgør og strækker senerne.

Jeg anvender olie til massagen, men kun i små mængder, da det ellers ikke er muligt for mig at påvirke huden og dermed bindevæv og muskler, under huden. Jeg anvender mandelolie og risikoen for allergiske reaktioner er minimal.

Du behøver ikke være aktiv sportsudøver for at få glæde af massage. Opgaver der stammer fra din arbejdsdag eller fritid, løser jeg også.

Massage har mange formål og som behandlingsform er den velegnet til både at løse konkrete opgaver samt til at skabe en bedre krops-bevidsthed.

Jeg afhjælper ofte symptomer, hvilket selvfølgelig er helt OK, men jeg tilstræber samtidig at finde ind til opgavens kerne. På den måde får vi en større indsigt i opgavens karakter. Din sygehistorie er derfor vigtig.


AkupunkturJeg tilbyder akupunktur som smertebehandling, inden for funktionelle områder som:  • Tennis/golf albue (Epicondylitis).
  • Nakkesmerter.
  • Spændingshovedpine.
  • Migræne (symptom-behandling).
  • Lænde/rygsmerter.
  • Hoftesmerter.
  • Skulderopgaver (bursitis, tendinitis, frossen mm.)
  • Knæ og ankelopgaver, f.eks. forstuvning.


Der er tale om en begrænset behandlingsform, der specifikt er rettet mod fysiske symptomer. Behandlingen kan bl.a. afhjælpe akutte smerter i området eller fremme opheling af f.eks. inflamatoriske tilstande.

I forbindelse med meget specifikke opgaver skal du forvente at et akupunktur-forløb strækker sig over 8-10 behandlinger, hvoraf de 4-6 første er nødvendige for at afgøre effekten. Registreres ingen eller ringe effekt efter 4-6 behandlinger, kan forløbet afbrydes.


HotStone

Jeg tilbyder Hot Stone behandlinger efter samme princip som almindelig massage. Dvs. at det kan være hele eller kun dele af kroppen. En helkrops-behandling tager fra 60 minutter og op. Prisen er den samme som for fysiurgisk massage.

Hot Stone adskiller sig fra fysiurgisk massage ved at jeg masserer med en varm sten i hver hånd. Typisk 2-3 gange på hver kropsdel.

Stenene er Peruiansk basalt i naturlig form og de opvarmes i vandbad til ca. 55 grader.

Varmen fra stenene rækker 2-3 gange dybere end alm. massage men til gengæld er det ikke muligt at behandle små specifikke områder på kroppen. Her skal jeg bruge fingre og hænder. De to massageformer kan dog sagtens kombineres for den ultimative behandling!

Aarhus Sportsterapi v/Jesper Rønne Hansen / Råhøjparken 96, Stavtrup / 8260  Viby J / Tlf. 42 60 26 11 - jesper@aarhus-sportsterapi.dk / CVR 32254535


Medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører - www-fdfm11.dk