Medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører - www.fdfm.11.dk

Aarhus Sportsterapi & Massage Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus Fysiurgisk massage - Hot Stone - Akupunktur

Råhøjparken 96 - 8260  Viby J - Tlf. 42 60 26 11

Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus

Hot Stone massage

Jeg tilbyder Hot Stone behandlinger efter samme princip som almindelig massage. Dvs. at det kan være hele eller kun dele af kroppen. En helkrops-behandling tager fra 60 minutter og op. Prisen er den samme som for fysiurgisk massage.

Hot Stone adskiller sig fra fysiurgisk massage ved at jeg masserer med en varm sten i hver hånd. Typisk 2-3 gange på hver kropsdel.

Stenene er Peruiansk basalt i naturlig form og de opvarmes i vandbad til ca. 55 grader.

Varmen fra stenene rækker 2-3 gange dybere end alm. massage men til gengæld er det ikke muligt at behandle små specifikke områder på kroppen. Her skal jeg bruge fingre og hænder. De to massageformer kan dog sagtens kombineres for den ultimative behandling!

Har du mange smerter som gør alm. massage ubehagelig, er Hot Stone den perfekte løsning. Hot Stone Massage byder på en fantastisk afslappende effekt.

Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus

Massage Aarhus firmamassage HotStone sportsterapi

Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus

Der kan afslutningsvis anvendes en kold sten (-2 grader) i kombination med en varm. Kulden får  blodkarrene i huden til at trække sig hurtigt sammen og varmen får dem til at udvide sig igen. Det er godt for blodomløbet.

Her er en test for at finde ud af, om din mission her på jorden er slut:

Hvis du er i live, er den ikke.....

Richard Bach - ”Messiah’s Handbook”