Medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører - www.fdfm.11.dk

Aarhus Sportsterapi & Massage Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus Fysiurgisk massage - Hot Stone - Akupunktur

Råhøjparken 96 - 8260  Viby J - Tlf. 42 60 26 11


Massage Aarhus firmamassage HotStone sportsterapi

JESPER RØNNE HANSEN

Jeg er født i 1961 i vægtens tegn. Jeg blev i foråret 2000 far til en dejlig dreng og flyttede fra min fødeby Vejle, til Aarhus i 2003.

Siden starten af 80'erne har jeg arbejdet i forskellige grene af det private erhvervsliv, både som ansat og som selvstændig. Arbejdet har primært været inden for salg og markedsføring, hvor også min uddannelse har sin basis (bl.a. en HD i Afsætningsøkonomi fra Syddansk Universitet).

Jeg valgte i starten af 2008, at mit liv skulle have en anden retning og efter moden overvejelse, valgte jeg at gå "Behandlervejen" og uddannede mig til fysiurgisk massør og sportsterapeut.

Ikke at angribe og ikke at blive angrebet.

Man skal handle som var der ingen kamp.


Chojun Miyagi  Sensei

om Ånden i karate

Mennesker jeg kender:
Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus Massage Firmamassage Sportsterapi Fysiurgisk HotStone Aarhus

Buddha

Rama

Jeg har en holistisk tilgang til livet og flirter med dele af den Buddhistiske og Hinduistiske livs- og døds-anskuelse. Jeg er vel nærmest skabsbuddhist.På den private side har jeg i nogle år dyrket karate, Okinawa Goju Ryu. Jeg er gradueret Nidan (2. dan sortbælte) og  er een af klubbens faste instruktører. Kig forbi vores hjemmeside: www.aarhus-karateklub.dk eller endnu bedre, vores DojoN.J. Fjordsgade Skole.